Нещо ново и различно, опитайте Пица Racchetta

Присъединете се към нас в Централ ресторант в София, за да посрещнете наистина нещо ново и различно, предложение в нашето пролетно и лятно меню. Когато отидете да ядете пица, понякога се колебаете да попитате за калцоне? Искало ли ви се е да имате 2 в 1? Решението е лесно, това е Pizza Racchetta. Ако бяхме го виждали по-рано, това бе останало незабелязано, но сега можем да ви уверим, че сега ще направим първата си пица Racchetta. Идеята е да се съчетаят две класически италиански ястия, пица и калцоне, в едно ястие, с едно тесто, но с много възможности за добавки и пълнежи.
На няколко места в мрежата можем да научим, че Pizza Racchetta е класика в Неапол. В случай, че ви изглежда непривлекателно да се насладите на съчетане на пица и калцоне в едно, трябва да знаете, че няма нищо по-хубаво от това, възможностите за покритие отгоре или пълнене е очевидно, и ако го направим вкъщи, няма никакви граници – биволска моцарела, пекорино, пресни домати и патладжан в разширената част, а в “дръжката” на ракетата може да се пълни с рикота и гъби.

Представете си пицата и любомото си калцоне, което искате да направите  у дома, това е своя Pizza Racchetta. Ако искате някои идеи, ще го намерите, можете да изберете със шунка, с много сирене, със зеленчуци, с плодове … Да, изборът е ваш!

Ние винаги сервираме пица в италиански стил – тънка и хрупкава, въздушна и хрупкава, с деликатен вкус и истински обикновен доматен сос, безумно вкусни …

Ние съчетаваме здравословна и качествена храна, с истинско докосване от Италия, но произведено в България. Винаги сте добре дошли в Централ ресторант София!

Заемете вашето място сега!